Log på Registrer

Log ind til din konto

Brugernavn *
Adgangskode *
Husk mig

Opret en konto

Felter markeret med (*) skal udfyldes.
Navn *
Brugernavn *
Adgangskode *
Bekræft adgangskode *
E-mail *
Bekærft e-mail *
Captcha *
Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Tilbud til de talentfulde unge fra Elitesport Aalb

Tilbud til de talentfulde unge fra Elitesport Aalb 7 måneder 1 dag siden #46353

  • MichaelW
  • MichaelW's profilbillede
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Indlæg: 274
  • Modtagne Tak: 27
  • Karma: 15
Elitesport Aalborg har fornøjelsen, i samarbejde med Team Danmark, at informere om, at Team Danmark også i år afvikler ét af deres 6 informationsmøder om ungdomsuddannelse og elitesport i Aalborg. Du/I modtager denne information med baggrund i, at der i jeres klub – Aalborg Mountainbike Klub – er eller kan være udøvere, for hvem det er relevant at vælge en ungdomsuddannelse, hvor der er særskilte muligheder for at kombinere uddannelse og talentudvikling.

Informationsmødet i Aalborg afvikles:

Mandag den 3. december - kl. 18.30

Gigantium - Konferencesalen

Willy Brandts Vej 31

9220 Aalborg Øst

På mødet giver Team Danmarks konsulent for karriere og uddannelse Magnus Wonsyld en grundig introduktion til, hvordan det er muligt at kombinere ungdomsuddannelse og elitesport. Magnus vil bl.a. komme ind på:

· Sportslig godkendelse og mulighederne, der følger med

· Erhvervsuddannelse og gymnasiale uddannelser

· Supplerende undervisning – hvem, hvornår, hvor meget

· Gode råd – planlægning, samarbejdet, sport-life balance

· Forventninger til dig – vær proaktiv, tag ansvar

· Lokale tilbud på området

· Team Danmarks værdisæt for talentudviklling

Det er det enkelte specialforbund, der har en aftale med Team Danmark, der sætter kriterierne for en sportslig godkendelse i forhold til eventuelt et forlænget 4-årigt forløb, hvor deltagelse i specialforbundets talentsamlinger, ungdomslandshold mv. ofte vil være pejlemærker for muligheden for en godkendelse.

Uanset om man er potentiel til en Team Danmark-godkendelse, vil vi opfordre interesserede udøvere til deltagelse.

Der vil være repræsentanter fra ungdomsuddannelserne:

Aalborghus Gymnasium Team Danmark Uddannelsespartner

Handelsskolen – Turøgade Team Danmark Uddannelsespartner

Tech College og Team Danmark Uddannelsespartner

Aalborg Tekniske Gymnasium til stede.

Det er afgørende for Elitesport Aalborgs side at pointere, at vi entydigt og kun samarbejder med de 4 ovenstående ungdomsuddannelsesinstitutioner, der særskilt har forpligtet sig på at understøtte udøverne i bestræbelsen på at kombinere uddannelse og eliteidræt med mulighed for morgentræning, fleksibilitet og ressourcer til at hjælpe eleverne i hverdagen.

Elitesport Aalborg har fra studieåret 2015-2016 etableret en fysisk morgentræning for udøvere på ungdomsuddannelserne med fast mulighed for deltagelse fast morgentræning i skemaet tirsdag og torsdag. Dette nu velforankrede tilbud med fire tilknyttede fysiske trænere vil også blive præsenteret i forlængelse af Team Danmarks oplæg og ikke mindst rammerne for en eventuel deltagelse.

Der er sendt en særskilt mail ud til alle nuværende elever i Idrætsklasserne på 9. årgang på Sønderbroskolen og deres forældre med information og opfordring til at deltage i informationsmødet den 3. december, såfremt der vurderes relevant.

Der er ligeledes sendt en mail ud til samtlige UU-vejledere i Aalborg Kommune for at sikre, at informationen også den vej rundt tilgår udøvere, for hvem det kan være relevant.

Det er mit håb, at I også internt vil være og gøre opmærksom på informationsmødet – ikke mindst i forhold til udøvere, der ikke på nuværende tidspunkt er i Idrætsklasserne på Sønderbroskolen.

Denne invitation er sendt til formænd og relevante trænere i de forskellige idrætsgrene og dermed kan der være flere personer i jeres klub, der modtager denne mail.

Du/I er også meget velkomne til at deltage i informationsmødet og i positiv fald, vil jeg anmode om at få respons med deadline mandag den 26. november 2018 til undertegnede på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen

Torben Sørensen
Elitekoordinator
Elitesport Aalborg
The administrator has disabled public write access.
Følgende bruger(e) har sagt tak: JonasM
Tid til at oprette siden: 0.056 sekunder