Log på Registrer

Adgangskode *
Husk mig

Opret en konto

Felter markeret med (*) skal udfyldes.
Navn *
Brugernavn *
Adgangskode *
Bekræft adgangskode *
Bekærft e-mail *

Kontingent betaling og tilmelding

AMK anvender et eksternt system (Conventus) til håndtering af medlemmer og betaling af kontingenter. Du skal derfor både tilmelde dig dette system for, at kunne betale dit kontingent og oprette en brugerprofil her på hjemmesiden for, at kunne skrive i forummet og tilgå information kun tilgængelig for medlemmer

Er du nyt medlem skal du blot vælge fanen "Nye medlemmer" og klikke på knappen "Tilmeld dig AMK" for at registrere dig.

Efter du er tilmeldt eller hvis du allerede er tilmeldt, vælger du fanen "Betal kontingent" og dit medlemskab: Ungdom (til 18 år) eller Senior (fra 18 år)

Nye medlemmer

Hvis du (eller dit barn) endnu ikke har en konto til betaling af kontingent, kan du hurtigt oprette den. HUSK; hvis I er flere i familien, der skal tilmeldes skal du oprette en konto for hvert medlem.

Når du indtaster data, er det meget vigtigt at indtaste mobilnr og e-mail adresse. Melder du dit barn til er det meget vigtig, at det er barnets personlige oplysninger, og din egen e-mail adresse.