Log på Registrer

Adgangskode *
Husk mig

Opret en konto

Felter markeret med (*) skal udfyldes.
Navn *
Brugernavn *
Adgangskode *
Bekræft adgangskode *
Bekærft e-mail *

Hvad er Aalborg Mountainbikeklub?

Aalborg Mountainbikeklub er en cykelklub med 100 % fokus på terræncykling - dvs. mountainbike og cyklecross. Klubben har ca. 200 medlemmer. Vi er den eneste MTB-klub i Aalborg området, der hører under DCU. Vi træner flere gange om ugen hele året rundt, primært i Kongshøj. Poulstrup og Lundby Bakker, og der er både plads til motionister og ambitiøse ryttere i alle aldre. Du kan læse mere om de forskellige træningsmuligheder her: Træningsmuligheder

Du kan se mere om de MTB-ruter vi benytter her: MTB-ruter

Vi deltager i mange MTB-løb rundt om i landet, både motionsløb og licensløb og som oftest arrangeres fælleskørsel i forbindelse hermed.

Træning og cykelløb er en stor del af klubbens aktiviteter, men vi gør også en indsats for at styrke det sociale samvær. Vi afholder bl.a. klubaftener med foredrag om relevante mountainbike-emner, hyggesnak eller planlægning af sæsonens træning. Engang imellem spiser vi kage, pølser eller lignende og bytter røverhistorier efter træning. Derudover laver vi forskellige ikke-sportslige arrangementer i løbet af året som f.eks. sommerfest og julefrokost.

Aalborg Mountainbikeklub er drevet på 100% frivillig basis, og derfor afhænger alle klubaktiviteter af frivillige kræfter. Vi forventer, at alle medlemmer på én eller anden måde bidrager aktivt til klubben.

I Aalborg Mountainbikeklub tager vi kraftigt afstand fra doping!

Visionen er at skabe en af Nordjyllands bedste idrætsklubber, og samtidig gøre Aalborg Mountainbikeklub til en magtfaktor indenfor cykelsporten i Danmark.

Målet er at skabe rammerne for et mountainbike miljø, hvor der er plads til både bredden og eliten indenfor mountainbike og cyklecross, samt at skabe en sund og harmonisk ånd i klubben.