Log på Registrer

Log ind til din konto

Brugernavn *
Adgangskode *
Husk mig

Opret en konto

Felter markeret med (*) skal udfyldes.
Navn *
Brugernavn *
Adgangskode *
Bekræft adgangskode *
E-mail *
Bekærft e-mail *
Captcha *
Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Den store licensstøtteguide

Den store licensstøtteguide 4 måneder 2 uger siden #49310

  • Emma Lyngholm
  • Emma Lyngholm's profilbillede
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Indlæg: 51
  • Modtagne Tak: 1
  • Karma: 4
Den korte version:
AMKs licensryttere kan få tilskud fra SIFA til kørsel og tilmelding til de licensløb, der ligger mindst 125 km fra Aalborg (mere præcist klubbens adresse på Stationsmestervej 132, Aalborg SV)
For at få tilskud skal man som chauffør (eller en anden fra bilen) senest onsdag aften kl. 23.59 inden et støtteberettiget løb skrive følgende i et regneark:
hvor mange støtteberettigede ryttere, man har med i sin bil (inkl. sig selv)
hvor mange kilometer, der er til løbsstedet fra klubbens adresse
om man tager færge og/eller bro
hvad tilmeldingsgebyret er
Hele tilskuddet (på op til 1,99 kr/km for kørsel) udbetales én gang om året.

Den lidt længere version:
SIFA er en paraplyorganisation for idrætsforeninger i Aalborg. Som medlem af SIFA har en idrætsforening mulighed for at søge tilskud til mange forskellige ting. Et af tilskuddene kommer fra TV BINGO Puljen og har til formål at dække nogle af de transportomkostninger og tilmeldingsgebyrer som en idrætsforenings førstehold har til deltagelse i turneringer. Set med AMK-briller betyder det, at klubbens licensryttere har mulighed for at søge tilskud til at få dækket transportomkostninger og tilmeldingsgebyrer til licensløb. For kørslen gælder det, at man kan få tilskud på op til 1,99 kr/km.

SIFA lukker kl. 13 om fredagen, og de skal have en ansøgning om løbsstøtte senest til lukketid, og ansøgningen skal være underskrevet af klubbens formand. For at vi kan nå det hele inden SIFAs lukketid, skal regnearket derfor være udfyldt af chaufføren (eller en anden fra bilen) senest onsdag aften kl. 23.59 inden et støtteberettiget løb. Der kan kun søges om støtte til løb, der ligger mindst 125 km fra klubbens adresse (Stationsmestervej 132, Aalborg SV).

Formelt set er det AMK som klub og ikke den enkelte rytter, der søger om støtte. Evt. støtte fra SIFA udbetales til AMK én gang om året. AMKs bestyrelse fordeler så pengene til de enkelte ryttere - eller beholder dem selv ;) Det er helt deres afgørelse.

Jeg har sikkert glemt en masse ting, men jeg opdaterer guiden løbende. Sig til, hvis I har spørgsmål.

Hilsen Emma
Sidste redigering: 4 måneder 2 uger siden af Charlotte.
The administrator has disabled public write access.
Tid til at oprette siden: 0.054 sekunder