Log på Registrer

Log ind til din konto

Brugernavn *
Adgangskode *
Husk mig

Opret en konto

Felter markeret med (*) skal udfyldes.
Navn *
Brugernavn *
Adgangskode *
Bekræft adgangskode *
E-mail *
Bekærft e-mail *
Captcha *

Cycling Nord med helt fremme i Silkeborg

Andet licensløb i 2014 løb af stablen i går i Silkeborg, nærmere bestemt Ry, i terrænet omkring den berygtede bakke, Knøsen. I alt 10 CN’ere var mødt talstærkt op for at give den gas. Frederik Hjortlund i U9, Mette Hjortlund i Dame B, Søren Hjortlund, Per Gade, Jesper Kjær Nielsen, Anders Riis Jensen og Nicolai Karl Larsen i Herre C, Nicolai Rosenkilde i Herre B, Maj Thomsen i Dame A og Martin Weiss Hansen i Herre A.

 

Efter ungdomsklassernes løb var afviklet, hvor Frederik kunne lade sig hylde som suveræn vinder af U9, blev ruten gennemkørt. To stejle, lange stigninger var omdrejningspunktet på den 5 km, 200 hm hårde rute i Ry. Vejret og sporet var dog helt perfekt til en gang ræs.

Cycling Nord var i dagens anden start repræsenteret i Herre C og Dame B, hvor det blev til sejre i begge klasser, inklusiv en andenplads i Herre C. Efter første omgang havde Per allerede lagt sig komfortabelt i front med Jesper i en gruppe på tre et lille stykke efter. Mette tog den fra front i Dame B og så sig aldrig tilbage. Både Dame B og Herre C skulle fuldføre tre omgange, og da feltet kørte ud på sidste runde, lå Per stadig alene i front. I mellemtiden havde Jesper dog sat sine følgesvende og kørte alene ud på sidste omgang.

Således holdte stillingen helt til mål med Per på førstepladsen og Jesper som nummer to. Mette holdte selvfølgelig også hjem til Hjortlund-sejr nummer to på dagen. Sand Cycling Nord-dominans! Undervejs måtte Nicolai KL udgå. Han vender dog snart stærkt tilbage!

Så var det tid til tredje og sidste start med Cycling Nord-islæt i klasserne, Dame A, Herre A og Herre B. Maj var endnu engang stærkt kørende, men måtte med nåde se sig slået af Junior-europamester, Malene Degn og Helle Haugaard Jessen. I Herre A trodsede Martin rutens tekniske sektioner og kørte i mål som en flot 9’er, mens Nicolai R tog 14. pladsen i Herre B.

I alt 5 podiepladser må være en ganske fornuftig dags licensræs i det midtjyske for Cycling Nord, og vi er klar igen når SRAMligaen d. 11. maj starter i grusgraven i Varde, hvor klubben jo var på rekognoseringstur helt tilbage i september. Det er så ambitiøse vi er!

Resultatoversigt:

U9

1. Frederik Hjortlund

Herre A

9. Martin Weiss Hansen

Herre B

14. Nicolai Rosenkilde

Herre C

1. Per Gade

2. Jesper Kjær Nielsen

15. Anders Riis Jensen

21. Søren Hjortlund

DNF. Nicolai Karl Larsen

Dame A

3. Maj Thomsen

Dame B

1. Mette Hjortlund

alt

For flere billeder se: https://www.flickr.com/photos/mbech/sets/72157644369100685/ Mikael Bech