Log på Registrer

Log ind til din konto

Brugernavn *
Adgangskode *
Husk mig

Opret en konto

Felter markeret med (*) skal udfyldes.
Navn *
Brugernavn *
Adgangskode *
Bekræft adgangskode *
E-mail *
Bekærft e-mail *
Captcha *

SRAMliga #1, Varde

Der var hele ti Cycling Nord-hurtigryttere til start, da SRAMligaen åbnede i søndags. På en ukonventionel MTB-rute uden nævneværdige højdemeter, men med masser af fede, håndlavede features, som en rock garden, masser af drops, krævende stenopkørsler og et utal af sving. Trods gustne vejrudsigter med masser af nedbør, udeblev regnen nærmest fuldstændigt, og der blev kørt løb et helt tørt spor i Sdr. Plantage.

 

I dagens første start var Gustav Heby Pedersen i ilden i U11-rækken, hvor han fortsatte de flotte takter fra de ugentlige tirsdagstræninger, og kørte i mål som ottendehurtigst i sin klasse. Derefter bød den følgende start på en podieplads til CN, nærmere bestemt en flot tredjeplads til Sofie Heby Pedersen i U16 Pige. Flot præstation af Heby-familien.

Den tredje start var med CN-deltagelse i de tre klasser, H40, Herre C og Dame B. Tyge Rasmussen i H40, Anders Riis Jensen og Dennis Søe i Herre C og Heidi Dietz i Dame B. Tyge kom stille og roligt fra start i H40, men fik kæmpet sig op gennem feltet og endte løbet på en andenplads, kun toppet af Henrik Andersen fra HMTBK. Anders fulgte samme opskrift og endte på trods af en dårlig start, som sekser i sin klasse, mens Dennis gennemførte sin licensdebut lidt længere nede i feltet. Heidi kørte også et godt løb, og klarede lige præcis Top 10-cuttet i Dame B.

Derefter var det tid til Herre A, Junior og Herre B. ”The usual suspect” – Martin Weiss Hansen var endnu en gang til start i eliteklassen, mens Michael Hou, Emil Berg, Jonas Morsbøl og Nicolai Rosenkilde var klar til at give den gas i B-feltet. Michael kørte stærkt og tog fjerdepladsen, få sekunder fra en podieplads. Nicolai lavede en salto på sin cykel allerede på startloopet, men fik kæmpet sig op på en 19. plads, mens Jonas, der ikke var helt tilfreds med dagsformen, sluttede som nummer 21. Uheldigvis måtte både Martin og Emil udgå fra løbet med tekniske problemer.

To podiepladser og et hav af Top 10-placering blev det altså til, for de sorte og røde MTB’ere fra dobbelt-A. VCK havde endnu engang disket op med en supersprød rute, som især Anders, overfor flere andre, kunne konstatere efterfølgende. Vi møder igen talstærke op i weekenden, når der er double up på ræs i Lemvig og Holstebro, so watch out for the black and reds!

Resultatoversigt:

U11

8. Gustav Heby Pedersen

U16P

3. Sofie Heby Pedersen

Herre A

DNF. Martin Weiss Hansen

Herre B

4. Michael Hou

19. Nicolai Rosenkilde

21. Jonas Morsbøl

DNF. Emil Berg

H40

2. Tyge Rasmussen

Herre C

6. Anders Riis Jensen

61. Dennis Søe

Dame B

10. Heidi Dietz

 

139992406450403800 resized139992488084023200 resized

Foto: René Deleuran Mølgaard Andersen - Deleuranfoto.dk

http://mountailbike.deleuranfoto.dk/#!album-37

Flere billeder: Mikael Bech - https://www.flickr.com/photos/mbech/sets/72157644615081192/